tag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post3487963837764866420..comments2023-11-03T10:44:10.352+02:00Comments on Βιβλίο Μαγειρικής: Ζύμη για παστέλ με cachaçaadriana nikolatoshttp://www.blogger.com/profile/18099221200287222622noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-72598945445409666792010-03-08T20:15:09.615+02:002010-03-08T20:15:09.615+02:00Μ' αρέσουν τα βραζιλιάνικα!Μ' αρέσουν τα βραζιλιάνικα!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-41831369632328740552010-03-07T21:18:55.724+02:002010-03-07T21:18:55.724+02:00Cachaca τελειο ποτο!!!
Σε καποια αλλη αναρτηση σου...Cachaca τελειο ποτο!!!<br />Σε καποια αλλη αναρτηση σου αφησα το μεσημερι σχολιο, αλλα δεν θυμαμαι που. <br />Καλησπερα,<br />ειμαι λατρης της Βραζιλιανικης κουζινας γιατι η μητερα μου με τον πατερα μου ζησαν Βραζιλια καποια χρονια και μικρη ετρωγα διαφορα πιατα απο κει.<br />Μετα τα ξαναεφαγα πριν 10 χρονια στην Πορτογαλια.<br />Θα τα ξαναπουμε συντομα.<br />ΦιλιαAlkminihttps://www.blogger.com/profile/07937103979822640732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-930251266376855332010-03-07T21:10:26.776+02:002010-03-07T21:10:26.776+02:00Σε όλο και περισσότερες κάβες βρίσκεις πλέον cacha...Σε όλο και περισσότερες κάβες βρίσκεις πλέον cachaça, έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή τον τελευταίο καιρό!<br />Καλή βδομάδα!!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-87719274080712584572010-03-07T14:12:19.956+02:002010-03-07T14:12:19.956+02:00Ευχαριστώ πολύ!!!Ευχαριστώ πολύ!!!Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-28914214064949981022010-03-07T10:50:14.981+02:002010-03-07T10:50:14.981+02:00Επίσης η προσθήκη της cachaça στην συνταγή ειναι γ...Επίσης η προσθήκη της cachaça στην συνταγή ειναι για να κάνει τη ζύμη πιο τραγανή και στεγνή κατά το τηγάνισμα. Θεωρητικά δεν θα υπαρχει πρόβλημα να φτιαξει κάποιος τη ζύμη χωρίς την cachaça.adriana nikolatoshttps://www.blogger.com/profile/18099221200287222622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-57103026071640585762010-03-07T10:48:19.622+02:002010-03-07T10:48:19.622+02:00Καλημερα Ξανθή,
Cachaça εχω βρει σε καποιες κάβες...Καλημερα Ξανθή, <br />Cachaça εχω βρει σε καποιες κάβες, ειδικά τον τελευταίο καιρό που το ποτό caipirinha εχει διαδοθεί πολύ και στην Ελλάδα, και το οποιο ειναι φτιαγμενο από cachaça και lime. <br />Υπάρχει επίσης ενα μαγαζί στην Καλλιθέα, οπου μπορει να βρει κανείς διαφορα βραζιλιανικα προιοντα που δεν τα βρισκεις αλλού στην Ελλάδα: http://www.madeinbrazil.gr/Contato.htmadriana nikolatoshttps://www.blogger.com/profile/18099221200287222622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-86882979101020099152010-03-07T10:26:26.389+02:002010-03-07T10:26:26.389+02:00Και που βρίσκουμε cachaça;;;
καλημέρα!!Και που βρίσκουμε cachaça;;;<br />καλημέρα!!Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.com