tag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post5060931899982227785..comments2023-11-03T10:44:10.352+02:00Comments on Βιβλίο Μαγειρικής: Παγωμένο κεϊκadriana nikolatoshttp://www.blogger.com/profile/18099221200287222622noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-39338807836072281462011-01-12T15:42:43.557+02:002011-01-12T15:42:43.557+02:00Maria,
Οπως λες, με το αλουμινόχαρτο θα μεινουν α...Maria, <br />Οπως λες, με το αλουμινόχαρτο θα μεινουν αφρατα και θα κρατήσουν την υγρασία από το σιρόπι<br /> <br />Καλο απόγευμα!adriana nikolatoshttps://www.blogger.com/profile/18099221200287222622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-42833435219483317712011-01-12T15:27:51.121+02:002011-01-12T15:27:51.121+02:00Καλησπερα σε ολους :-)
Ελευθερια, με το σιρόπιασμα...Καλησπερα σε ολους :-)<br />Ελευθερια, με το σιρόπιασμα, ουσιαστικά θέλουμε να βρεξουμε το κεικ, να μην γινει στεγνο, οποτε ρίχνουμε σιρόπι απο πανω. <br />Μαλλον ειναι καλύτερα να το κανουμε πριν το κόψουμε σε τετραγωνάκια και εχοντας τρυπήσει σε διαφορα σημεία το κεικ με ενα πηρούνι.<br />Μετά πασπαλίζουμε με την καρύδα, που θα κολλαει πανω στο κεικ.<br />Θα διορωθωσω λιγο την αναρτηση σε αυτό το σημείο μόλις μπορεσω.<br /><br />Φιλια πολλά!adriana nikolatoshttps://www.blogger.com/profile/18099221200287222622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-73855241978929408272011-01-12T15:22:37.187+02:002011-01-12T15:22:37.187+02:00αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γάλα στο σιρο...αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γάλα στο σιροπι, σίγουρα είναι μια ξεχωριστή συνταγή !<br />φανταζομαι θα είναι πεντανόστιμο!! τυλίγεις τα κομματάκια με αλουμινόχαρτο για να διατηρούνται αφράτα και να μην σκληραίνουν???<br /><br />καλό απόγευμαMaria B.https://www.blogger.com/profile/13680676530943422492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-24479684543112420252011-01-12T13:24:01.677+02:002011-01-12T13:24:01.677+02:00Σίγουρα ξεχωριστό, μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω συν...Σίγουρα ξεχωριστό, μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω συνταγές από άλλες χώρες!<br />Καλό μεσημέρι!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-56606397733221581542011-01-12T08:31:31.676+02:002011-01-12T08:31:31.676+02:00αν και λιγο με μπερδεψες στο σιροπιασμα που λες
&q...αν και λιγο με μπερδεψες στο σιροπιασμα που λες<br />"καλύπτουμε τετραγωνάκια από το κεϊκ με το σιρόπι"<br />αλλιως πρεπει να ειναι ευκολο, νοστιμο και λιγο ξεχωριστω ;)Ελευθερίαhttps://www.blogger.com/profile/08622167589603507769noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-458584542004944275.post-40272322780141907422011-01-12T02:38:01.248+02:002011-01-12T02:38:01.248+02:00Θέλω πολύ να το δοκιμάσω, μου φαίνεται θα ειναι πε...Θέλω πολύ να το δοκιμάσω, μου φαίνεται θα ειναι πεντανόστιμο!!!<br />Καλό βράδυ!!ιρινιhttps://www.blogger.com/profile/08651042440665760851noreply@blogger.com