Υλικά
125 γρ. αλεύρι250 γρ. γάλα
1 κρόκος αυγού
2 αυγά ολόκληρα
25 γρ. λιωμένο βούτυρο
Οδηγίες
Φτιάχνουμε ένα βουναλάκι με το αλεύρι, φτιάχνουμε στο κέντρο ένα βαθούλωμα.
Βάζουμε τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε λίγο λίγο το γάλα ανακατεύοντας και στο τέλος προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο.
Αφήνουμε το χυλό για 1 ώρα πριν τις φτιάξουμε.
Με την βοήθεια μιας κουτάλας, ρίχνουμε σε τηγανι χωρις λάδι και ψηνουμε τις κρέπες.
Βγαίνουν 6-8 κρέπες ανάλογα με το μέγεθος του τηγανιού.
0 comentários:
Δημοσίευση σχολίου