Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Πουτίγκα καρύδας

Υλικά

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

200 ml γάλα καρύδας

4 αυγά

1 φλυτζάνι τριμμένη καρύδα

Οδηγίες

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά, χτυπώντάς τα στο μπλέντερ.

Καραμελώνουμε ένα ταψάκι με οπή στη μέση (όπως περιγράφεται εδώ), και προσθέτουμε το μείγμα στο ταψί.

Ψήνουμε στο μάτι της κουζίνας ή στο φούρνο σε μπεν-μαρί για περίπου 1 ώρα.

Σερβίρουμε την πουτίγκα κρύα.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails