Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Σπαγγέτι αρωματισμένο

Υλικά

Σπαγγέτι000016934917

500 γρ σπαγγέτι

αλάτι

λάδι

Αρωματική σάλτσα

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

σέλινο

μαϊντανός

1 φύλλο δάφνης

λίγα φύλλα δυόσμου

1 κλαράκι δενδρολίβανο

1 κόκκινη πιπεριά

100 γρ μαργαρίνη

αλάτι

πιπέρι

 

Οδηγίες

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας.

Σοτάρουμε ολα τα ψιλοκομμένα υλικά σε μαργαρίνη. Προσυέτουμε 2 ποτήρια νερό αλατίζουμε και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά. Οταν τα υγρά μειωθούν στο 1/3 προσθέτουμε το πιπέρι.

Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό βράζουμε το σπαγγέτι σε νερό με 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο και αλάτι, μεχρι να γίνει “al dente”.

Σουρώνουμε τα μακαρόνια, και προσθέτουμε την αρωματική σάλτσα ανακατεύοντας καλά.

Σερβίρουμε ζεστό

1 comentários:

  1. Πραγματικά μέσα στα αρώματα η σάλτσα σου!!!!
    Ωραία και εύκολη μαγειρική πρόταση!!
    Καλή βδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails