Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Γαριδοκροκέτες

Υλικά

1/2 κιλό φρέσκιες γαρίδες

αλάτι

σκόρδο λιωμένο

μαϊντανός, κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα

1 φλυτζάνι ψίχα ψωμιού μουλιασμένη σε γάλα

2 αυγά

1/2 κουταλιά τις σούπας βούτυρο

για το τηγάνισμα: γαλέτα, 1 χτυπημένο αυγό και λάδι



Οδηγίες

Ετοιμάζουμε τις γαρίδες: τις καθαρίζουμε και τις βράζουμε σε νερό με αλάτι. Τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια.

Προσθέτουμε στις γαρίδες τα υπόλοιπα υλικά, και αναλατεύουμε καλά. Σχηματίζουμε τις κροκέτες, τις περνάμε από το χτυπημένο αυγό και την γαλέτα και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

1 comentários:

Related Posts with Thumbnails