2 φλυτζάνια ρύζι για πιλάφι
3 φλυτζάνια βραστό νερό
3 κύβους ζωμού κότας
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
3 κρόκους αυγών
1/2 φλυτζάνι τριμμένο τυρί
αλάτι
πιπέρι
Modo de fazer
Μαγειρεύουμε το ρύζι στο βραστό νερό μαζί με το ζωμό κότας. Όταν έχει βράσει το ρύζι, προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε τους κρόκους, το τυρί τριμμένο, αλάτι και πιπέρι όσο θέλουμε. Ρίχνουμε το ρύζι σε ένα πυρέξ και το βάζουμε στο φούρνο για 20 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστό.
0 comentários:
Δημοσίευση σχολίου