Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Μους ροδάκινο

Υλικά

1 κουτί ροδάκινο κομπόστα

200 ml γάλα καρύδας

1 κουτί κρέμα γάλακτος

1 φακελάκι ζελέ σε σκόνη χωρίς γεύση και άχρωμο

1/2 φλυτζάνι νερό

1 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

λίγο σογιέλαιο


Οδηγίες

Διαλύουμε το ζελέ στο νερό (σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων)

Στο μπλέντερ, προσθέτουμε τα ροδάκινα (μπορούμε να φυλάξουμε 2 κομμάτια για γαρνιτούρα), και σχεδόν όλο το σιρόπι της κομπόστας (ανάλογα με το πόσο κρεμώδη θέλουμε να βγει η μους), το γάλα καρύδας,  τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και το ζελέ.  Χτυπάμε καλά ολα μαζί στο μπλέντερ.

Λαδώνουμε ενα πυρέξ, και ρίχνουμε το μίγμα. Βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει για 2-3 ώρες.  Αφού πήξει, το στολίζουμε με τα ροδάκινα που φυλάξαμε και σερβίρουμε.

1 comentários:

  1. Πέρνα μια βόλτα από το blog μου και πάρε μέρος στο διαγωνισμό μου με δώρο το βιβλίο Cupcakes της Martha Stewart
    http://nostimia.blogspot.com/2010/08/blog.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails