Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Λαζάνια αλα Καπρι

Υλικά

Σάλτσα

1/2 κιλό τομάτες

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

2 κύβους ζωμού κότας

1 φλυτζάνι νερό που βράζει

φρέσκα κρεμμυδάκια

Λαζάνια

500 γρ φρέσκα λαζάνια

4 χτυπημένα αυγά

300 γρ μοτσαρέλα τριμμένη

1/2 λίτρο γάλα βραστό αναμειγμένο με 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο


Οδηγίες

Ετοιμάζουμε την σάλτσα τομάτας με τα παραπάνω υλικά.

Βουτυρώνουμε ένα πυρεξ, ρίχνουμε λίγη σάλτσα. Φτιάχνουμε διάφορες στρώσεις με την ακόλουθη σειρά: λαζάνια  ωμά, μοτσαρέλα, χτυπημένα αυγά, λίγο από το γάλα, αφήνοντας όμως το περισσότερο γάλα για την τελευταία στρώση.

Αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε την επόμενη μέρα στο φούρνο να ψηθεί.

1 comentários:

Related Posts with Thumbnails