Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Μαροκινό ρύζι

Υλικά

1 κιλό ρύζι για πιλάφι

500 γρ στομάχια κοτόπουλου

2 στήθη κοτόπουλου

1 κρεμμύδι


Οδηγίες

Βράζουμε τα στομάχια και τα στήθη κοτόπουλου σε νερό με αλάτι, και κρατάμε στην άκρη τον ζωμό.

Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει, προσθέτουμε τα στομάχια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε το ρύζι πλυμένο και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το ζωμό για το βράσιμο του ρυζιού και επιπλέον νερό αν χρειάζεται.

Σερβίρουμε το ρύζι σε μια πιατέλα, κόβουμε σε ψιλές λωρίδες το στήθος κοτόπουλου, και το τοποθετούμε πάνω στο ρύζι. Γαρνίρουμε με κάσιους.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails