Υλικά
1 κιλό πατάτες
400 γρ τυρί ροκφόρ
50 γρ μαργαρίνη
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
αλάτι
Οδηγίες
Πλένουμε καλά τις πατάτες για να φυγει τελείως το χώμα.Βράζουμε τις πατάτες μαζί την φλούδα, σε νερό με αλάτι που βράζει για περίπου 30 λεπτά. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες κάτω από κρύο νερό και αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.
Κόβουμε τις πατάτες σε ρόδέλες και τις τοποθετούμε σε ένα πυρεξ βουτυρωμένο σε στρώσεις προσθέτοντας σε κάθε στρώση κομμάτια ροκφορ. Η τελευταία στρώση πρέπει να περιέχει το τυρί και κομμάτια μαργαρίνης. Καλύπτουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά.
0 comentários:
Δημοσίευση σχολίου