Υλικά
1/2 πακέτο μακαρόνια βίδες
1 κονσέρβα τόνο
1 κουτί κρεμα γάλακτος
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο1/2 ματσάκι μαϊντανό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (ή κρεμμυδάκια φρεσκα αν προτιμάτε)
2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομμένες
αλάτι
λευκό πιπέρι
ρίγανη
Οδηγίες
Βράζουμε τα μακαρόνια “Al dente”, τα σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
Βαζουμε τα μακαρόνια σε ενα πυρεξ, και προθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας με προσοχή για να μην σπάσουν τα μακαρόνια.
Στολιζουμε με κλαδάκια μαϊντανό.
Σημείωση: Την συνταγή αυτή την αντέγραψα από ενα βραζιλιάνικο site μαγειρικής http://cybercook.terra.com.br/receita-de-salada-de-macarrao-parafuso.html?codigo=8456
Τέλειο καλοκαιρινό και δροσερό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό Σ/Κ!!!!