Υλικά
1 κουτί ροδάκινο κομπόστα
200 ml γάλα καρύδας
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 φακελάκι ζελέ σε σκόνη χωρίς γεύση και άχρωμο
1/2 φλυτζάνι νερό
1 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
λίγο σογιέλαιο
Οδηγίες
Διαλύουμε το ζελέ στο νερό (σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων)
Στο μπλέντερ, προσθέτουμε τα ροδάκινα (μπορούμε να φυλάξουμε 2 κομμάτια για γαρνιτούρα), και σχεδόν όλο το σιρόπι της κομπόστας (ανάλογα με το πόσο κρεμώδη θέλουμε να βγει η μους), το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και το ζελέ. Χτυπάμε καλά ολα μαζί στο μπλέντερ.
Λαδώνουμε ενα πυρέξ, και ρίχνουμε το μίγμα. Βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει για 2-3 ώρες. Αφού πήξει, το στολίζουμε με τα ροδάκινα που φυλάξαμε και σερβίρουμε.
Πέρνα μια βόλτα από το blog μου και πάρε μέρος στο διαγωνισμό μου με δώρο το βιβλίο Cupcakes της Martha Stewart
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://nostimia.blogspot.com/2010/08/blog.html