Υλικά
3 αυγά
3 καρότα τριμμένα
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι*
3 κουταλιές της σούπας γάλα
1 κρεμμύδι τριμμένο
μαϊντανός
αλάτι
σάλτσα τομάτας
Οδηγίες
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά εκτός από τη σάλτσα τομάτας, και βάζοντας τελευταίο το μαϊντανό.
Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι, και σχηματίζουμε μπριζολίτσες με τη ζύμη, τις οποίες τις τηγανίζουμε.
Τοποθετούμε τις μπριζολίτσες σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα τομάτας. Ψήνουμε για λίγα λεπτά σε μέτριο φούρνο.
*Σημείωση: Η συγκεκριμένη συνταγή αναφέρει 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι, όμως όταν έφτιαξα είδα πως χρειάζεται παραπάνω. Ετσι πρόσθεσα όσο αλεύρι χρειαζόταν για να μπορώ να δώσω σχήμα στις μπριζολίτσες. Στην σάλτσα τομάτας έβαλα λίγο σκόρδο, ρίγανη και αλάτι και βγήκε πιο νόστιμο. Τέλος μια φετούλα κίτρινο τυρί πάνω στις ζεστές μπριζολίτσες συμπληρώνει το αποτέλεσμα.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρωτότυπο όνομα! Αυτές οι μπριζολίτσες είναι για εμάς που δεν είμαστε πολύ του κρέατος!
ΑπάντησηΔιαγραφήAdriana μου, Πόσο χαίρομαι που συναντιόμαστε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρίν φτιάξω το blog μου, καιρό πρίν ,ειχα δεί την συνταγή σου για κοτόπουλο στρογκανόφ .Την εφτιαξα και η οικογένεια ξετρελάθηκε, και θέλω να σε ευχαριστήσω , εστω και καθυστερημένα.
Τώρα θα τα λέμε συχνά.
Καλό Σαβατοκύριακο -RIRI
πρωτοτυπη συνταγη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραίες μπριζολίτσες!!! Διαφορετικές!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!!