Υλικά
Ζύμη
2 φλυτζάνια αλεύρι
2 φλυτζάνια γάλα
2 αυγά
1 1/2 κουταλιά της σούπας μπεϊκιν πάουντερ
100 γρ τριμμένο τυρί
Γέμιση
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 τομάτα ψιλοκομμένη
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
4 λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε ροδέλες
Οδηγίες
Ζύμη
Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά στο μπλεντερ εκτός από το τυρί. Προσθέτουμε το τυρί τελευταίο και χτυπάμε λίγο ακόμα.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα μικρό ταψί. Ρίχνουμε εκεί τη μισή ζύμη, στη συνέχεια την γέμιση και τέλος καλύπτουμε με το υπόλοιπο της ζύμης. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο μέτριο φούρνο για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
Γέμιση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε στην άκρη μεχρι να χρησιμοποιηθεί.
Δίνει 6 μερίδες περίπου
πρωτότυπη νοστιμια!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ νόστιμο πρέπει να γίνεται!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην ζύμη την ανοίγεις σαν φύλλο??
Καλησπερα σε ολους
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλενα, η ζύμη ειναι ρευστη, απλά την ρίχνεις στο ταψί, δεν ανοιγεις φύλλο.
Φιλιά!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ!
ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΦΙΛΑΚΙΑ!!
θα το δοκιμάσω σύντομα , μου αρέσει η ιδέα! :)
ΑπάντησηΔιαγραφή