Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

Παντρεμένοι (Casadinhos)

Υλικά

5 κρόκοι αυγών

5 ασπράδια αυγών χτυπημένα σε μαρέγκα

6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

6 κουταλιές της σούπας αλεύρι

1 κουταλιά της μπεϊκιν παουντερ

Οδηγίες

Χτυπάμε τους 5 κρόκους. Προσθέτουμε την ζάχαρη και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να σχηματιστεί μια ανοιχτόχρωμη κρέμα.

Προσθέτουμε σιγα σιγά το αλεύρι, το μπεϊκιν πάουντερ και τη μαρέγκα και χτυπάμε καλά.

Με ένα κουτάλι του γλυκού, ρίχνουμε κουταλιές κουταλιές (σαν μπισκότα) τη ζύμη σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί, κράτώντας καποια απόσταση μεταξύ της κάθε κουταλιάς.

Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (170 C) για 10 λεπτά περίπου.

Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει.

“Παντρεύουμε” 2 από τα μπισκότα ενωνοντάς τα με καποια γλυκιά κρεμώδη γέμιση όπως μια κρέμα από λικέρ κακάο που μπορείτε να βρείτε εδώ

Τέλος μπορούμε να περάσουμε το κάθε μπισκότο σε ζάχαρη

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails