Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009

Ανοικτό σάντουιτς

Υλικά

2 μεγάλες μπαγκέτες ψωμί για σάντουιτς

8 φέτες ζαμπόν

μαργαρίνη

200 γρ ελιές ψιλοκομμένες

4 βρασμένα αυγά

1 μικρό βαζάκι πίκλες

μαϊντανος ψιλοκομμένος

1 κλαρί σέλινο ψιλοκομμένο

4 τομάτες

αλάτι

πιπέρι

8 φέτες τυρί μοτσαρέλα

Οδηγίες

Κόβουμε τα ψωμάκια στην μέση και αφαιρούμε προσεκτικά τα 2/3 της ψίχας.

Αλείφουμε το εσωτερικό τους με μαργαρίνη και γεμίζουμε με ζαμπον κομμένο σε λωρίδες, τομάτες ψιλοκομμένες (χωρίς φλούδα και σπόρους), κομματάκια πικλες, ελιές, σέλινο, φέτες αυγού. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.

Καλύπτουμε καθε ανοικτό ψωμί με 2 φέτες μοτσαρέλα και τα ψηνουμε στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails