2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κουταλία της σούπας ζωμός κρέατος σε σκόνη
3 πιπερόκοκκοι τριμμένοι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο
1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
1/2 φλυτζάνι ξύδι
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανος ψιλοκομμένος
Οδηγίες
Λιώνουμε καλά το σκόρδο μαζί με το ζωμό κρέατος, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο μέχρι να γίνουν όλα μια ομογενοποιημένη μάζα.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ξύδι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε μαζί και τον μαϊντανό.
Σερβίρουμε με μανιτάρια, φοινικοκαρδιές, λαχανικά, κλπ.
0 comentários:
Δημοσίευση σχολίου