Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Πατέ μελιτζάνας

Υλικά

1 μεγάλη μελιτζάνα

15 ελιές

1 μικρό κρεμμύδι

μαϊντανός

3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

σταγόνες από χύμο λεμονιού

αλάτι


Οδηγίες

Ξεφλουδίζουμε τη μελιτζάνα και την κόβουμε σε 3 ή 4 κομμάτια. Την βράζουμε με νερό, αλάτι και λίγο χυμό λεμονιού για 10 λεπτά. Αφού μαλακώσει, κατεβάζουμε από την φωτιά και την σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσει.

Βάζουμε τη μελιτζάνα στο ποτήρι του μπλέντερ και προσθέτουμε τις ελιές ψιλοκομμένες, το αλατι, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τον μαϊντανό. Χτυπάμε καλά και τελευταία προσθέτουμε τη μαγιονέζα και λίγες σταγόνες από χυμό λεμονιού.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails