Υλικά
3 1/2 φλυτζάνι γάλα
2 αυγά
3/4 φλυτζάνι σπορέλαιο
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
30 γρ. μαγιά
1 κιλό αλεύρι
2 φλυτζάνια ψημένο μπεϊκον (torresmo)
Οδηγίες
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και το μπεϊκον.
Βάζουμε την ζύμη σε μια λεκάνι και προσθέτουμε σιγα-σιγα το αλεύρι ανακατεύοντας καλά με το χέρι. Ζύμωνουμε καλά τη ζύμη και προσθέτουμε το μπεϊκον.
Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα στην ζύμη, χωρίζοντας τη ζύμη σε 2 ταψιά. Αφήνουμε να ξεκουραστούν οι ζύμες για 1 ώρα. Μετά ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
0 comentários:
Δημοσίευση σχολίου