Υλικά
Σπαγγέτι
500 γρ σπαγγέτι
αλάτι
λάδι
Αρωματική σάλτσα
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
σέλινο
μαϊντανός
1 φύλλο δάφνης
λίγα φύλλα δυόσμου
1 κλαράκι δενδρολίβανο
1 κόκκινη πιπεριά
100 γρ μαργαρίνη
αλάτι
πιπέρι
Οδηγίες
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας.
Σοτάρουμε ολα τα ψιλοκομμένα υλικά σε μαργαρίνη. Προσυέτουμε 2 ποτήρια νερό αλατίζουμε και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά. Οταν τα υγρά μειωθούν στο 1/3 προσθέτουμε το πιπέρι.
Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό βράζουμε το σπαγγέτι σε νερό με 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο και αλάτι, μεχρι να γίνει “al dente”.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια, και προσθέτουμε την αρωματική σάλτσα ανακατεύοντας καλά.
Σερβίρουμε ζεστό
Πραγματικά μέσα στα αρώματα η σάλτσα σου!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία και εύκολη μαγειρική πρόταση!!
Καλή βδομάδα!!!