Υλικά
1 φλυτζάνι κορν φλαουρ
1 1/4 φλυτζάνι αλεύρι
αλάτι
2/3 φλυτζάνι μαργαρίνη
3 κρόκοι αυγών
1/4 φλυτζάνι νερό
Οδηγίες
Κοσκινίζουμε το κορν φλαουρ και το αλεύρι σε μια λεκάνη. Προσθέτουμε τη μαργαρίνη, τους κρόκους και το νερό. Δουλευουμε τη ζύμη τρίβοντας την με τα δάκτυλα και σχηματίζοντας μια μπάλα. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
Απλώνουμε τη ζύμη με τα δάκτυλα σε ένα ταψί και προσθέτουμε τη γέμιση της αρεσκείας μας. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.
Η ζύμη μπορεί να χρησιμοποιήθεί σε γλυκές ή αλμυρές τάρτες και ταρτούλες.
Με κορν φλάουρ δεν έχω φτιάξει ποτέ θα τη δοκιμάσω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!!
Ούτε κι εγώ έχω βάλει κορν φλάουρ στη ζύμη της τάρτας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα το δοκιμάσω την επόμενη φορά!!
πολυ ευκολη φαινεται θα τη δοκιμασω!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήOlá;
ΑπάντησηΔιαγραφήMuito bonito!
Sou do Brazil!
www.pecadosdamesa.com.br
Oi pecados da mesa
ΑπάντησηΔιαγραφήMuito obrigada. Vc fala grego?
Eu tambem tenho um site como esse em portugues.
Vou fazer uma visitinha no seu site tambem
Beijos
♥ Olá, amiga!
ΑπάντησηΔιαγραφήPassei para uma visitinha.
Para você... com muito carinho ♥
"Quem tem o abraço mais apertado...
mais carinhoso...♥
e um amor tão grande... tão grande...♥
que apaga qualquer desamor?"♥♥
Feliz Dia das Mães!!!
♥Ótimo domingo!
Itabira♥♥
Brasil