Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009

Πατατούλες βινεγρέτ

Υλικά

2 κιλά μικρές πατάτες

3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

200 ml άσπρο ξύδι

1 ποτήρι λάδι σόγιας

αλάτι

ασπρο πιπέρι

μαιντανός ψιλοκομμένος

1 μικρή καυτερή πιπερία

Οδηγίες

Αφήνουμε τις πατατούλες σε νερό για 1/2 ώρα και την βουτρσίσουμε καλά με μια βούρτσα κουζίνας για να φύγει όλο το χώμα. Δεν ξεφλουδίζουμε τις πατάτες

Βράζουμε τις καθαρές πατατούλες σε νερό μεχρι να γινουν μαλακές.

Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για να σχηματίσουμε μια σάλτσα.

Βαζουμε τις βρασμένες πατάτες σε μια σαλατιέρα, και από πάνω ρίχνουμε την σάλτσα.

Το αφήνουμε στο ψυγείο για μια ημέρα τουλαχιστον πριν σερβιριστεί

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails