Σάββατο, 25 Απριλίου 2009

Caçarola italiana (Ιταλική κατσαρόλα) - Γλυκό με τυρί και καρύδα

Υλικά

5 αυγά

5 φλυτζάνια ζάχαρη

5 κουταλίες σούπας αλεύρι (περασμένο από κόσκινο)

5 κουταλιές σούπας τυρί παρμεζάνας

2 ποτήρια γάλα

1 καρύδα τριμμένη ή 100 g έτοιμη τριμμένη καρύδα

1 κουταλιά βούτυρο

Οδηγίες

Διαλύουμε τους κρόκους μαζί με ασπράδια των αυγών

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά

Το ψήνουμε σε ζεστό φούρνο σε βουτυρωμένο και αλευρώμενο ταψί

Αφού ψηθεί το κόβουμε σε τετραγωνάκια

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails