Σάββατο, 25 Απριλίου 2009

Pão de minuto (Μπισκότα)

Υλικά

10 κουταλιές σούπας αλεύρι

1 κουταλία σούπας ζάχαρι

200g μαργαρίνη

1 φλυτζάνι γάλα

2 κουταλιές καφέ αλάτι

2 αυγά

1 κουταλιά μπεικιν παουντερ

Οδηγίες

Ανακατεύουμε το αλέυι, την ζάχαρη, τα αυγά, το γάλα, τη μαργαρίνη και το μπεϊκιν πάουντερ.

Ζυμώνουμε καλά μεχρι να μην κολλάει στα χερια.

Σχηματίζουμε με την βοηθεια ενός ποτηριού μικρά μπισκοτάκια με τη ζύμη και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails