Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Κροκέτες από φοινικοκαρδιές

Υλικά

1 βαζάκι φοινικοκαρδιές
ψιλοκομμένες

1 κρεμμύδι

σκόρδο

μαϊντανός

ελιές

1 τομάτα ψιλοκομμένη

αλάτι

1 φλυτζάνι τριμμένο τυρί

3 αυγά

3 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ

λίγο γάλα

1 αυγό και φρυγανιά τριμμένη για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Σωτάρουμε τις φοινικοκαρδιές με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό, τις ελιές, η τομάτα όλα καλά ψιλοκομμένα. Βάζουμε λίγο αλάτι και λίγο νερό και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά.

Σε άλλη κατσαρόλα ανακατεύουμε το τυρί , τα αυγά, το κορν φλαουρ και λίγο γάλα. Το αλατίζουμε και το βάζουμε στην φωτιά μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς.

Μετά αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε την κρέμα στις φοινικοκαρδιές και ανακατεύοτμε καλά. Σχηματίζουμε τις κροκέτες και τις περνάμε σε χτυπημένο αυγό και στην τριμμένη φρυγανιά.  Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails