Υλικά
Ζύμη
3 φλυτζάνια αλεύρι
1 φλυτζάνι ζάχαρη
1 φλυτζάνι μέλι
1 φλυτζάνι γάλα
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας κανέλα σκόνη
1 κουταλιά της σούπας γαρύφαλλο σκόνη
Χυμό από 1/2 λεμόνι ή 1 φλυτζανάκι χύμο από λεμόνι
1 κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα
Γλάσο
2 κουταλιές της σούπας γάλα
1 φλυτζάνι ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας ρόφημα σοκολάτας
Οδηγίες
Ζύμη
Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά. Ψήνουμε το κεϊκ σε βοθτυρωμένο ταψί.
Γλάσο
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά.
Ρίχνουμε το γλάσο στο ζεστό κεϊκ και μετά αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε σε τετραγωνάκια
geia souu Adriana!! vc e brasileira??? seu blog e fabuloso, sou uma apaixonada pela comida grega.
ΑπάντησηΔιαγραφήFeliz aqui por vc ter me add como seguidora. Bj!!!!