Υλικά
1/2 πακέτο ταλιατέλες βρασμένες
5 τομάτες ξεφλουδισμένες
100 γρ ζαμπον
100 γρ τυρί μοτσαρέλα
μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Οδηγίες
Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί. Στρώνουμε τα βρασμένα μακαρόνια.
Λιώνουμε με ένα πηρούνι τις τομάτες και τις απλώνουμε πάνω από τα μακαρόνια.
Κόβουμε την μοτσαρέλα σε μικρά κυβάκια και το ζαμπόν σε φετούλες και τα προσθέτουμε στο ταψί. Προσθέτουμε τις ελιές, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ρίχνουμε λίγο λάδι από πάνω.
Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα
καλό!
ΑπάντησηΔιαγραφή