Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Σπέσιαλ σαντουιτς με κρέας

Υλικά

3 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη

3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε μερίδες

λίγο καυτερό κόκκινο πιπέρι αν θέλουμε

1 φύλλο δάφνης

2 λίτρα νερό

1 κούπα τομάτες ψιλοκομμένες

1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

1 φλυτζάνι καρότα ψιλοκομμένα

1 φλυτζάνι πράσινες ελιές ψιλοκομμένες

1/2 φλυτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος

Οδηγίες

Σε μια χύτρα ταχύτητος, τσιγγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας, αλάτι, το καυτερό πιπέρι, το φύλλο δάφνης, και το νερό. Κλείνουμε την χύτρα και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 20 λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσει και ψιλοκόβουμε το κρέας, Προσθέτουμε τις τομάτες, την πιπεριά, τα καρότα, τις ελιές και τον μαϊντανό και το βάζουμε πάλι στην φωτιά για άλλα 10 λεπτά.

Το χρησιμοποιούμε ως γέμιση σε σαντουιτς

1 comentários:

Related Posts with Thumbnails