Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Ποπ κορν με σοκολάτα

Υλικά

2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο

1 φλυτζάνι καλαμπόκι για ποπ κορν

1 φλυτζάνι ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας ρόφημα σοκολάτας

Οδηγίες

Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα στην φωτιά και μόλις αρχίσει να ζεσταθεί προσθέτουμε το καλαμπόκι, ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσει να σκάει. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και κουνάμε την σκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι να σκάσει όλο το καλαμπόκι.

Προσθέτουμε τη ζάχαρη ανακατεμένη με τη σοκολάτα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails