Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Πουτίγκα πορτοκάλι

Υλικά

1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι

6 αυγά

6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

1 ποτήρι γάλα

Οδηγίες

Χτυπάμε καλά στο μίξερ τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα και τον χυμό πορτοκάλι και χτυπάμε πολύ καλά.

Προσθέτουμε τα ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα.

Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα καραμελωμένο ταψί και το βάζουμε στην φωτιά σε μπεν μαρί. Οταν έχει γίνει, το αφήνουμε να κρυώσει και μετά το βάζουμε στο ψυγείο. Το σερβιρουμε αφού εχει παγώσει αρκετά (τότε μόνο το βγάζουμε από το ταψί αναποδογυρίζοντάς το)

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails