Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Πουτίγκα καλαμποκιού

Υλικά

2 κονσέρβες καλαμποκιού στραγγισμένες (ή 6 φρέσκα καλαμπόκια)

2 ποτήρια γάλα

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

200 ml γάλα καρύδας

2 κρόκοι αυγών

1 φλυτζάνι τριμμένη ινδική καρύδα

Οδηγίες

Χτυπάμε τους σπόρους καλαμποκιού στο μπλέντερ μαζί με το γάλα. Στη συνέχεια το περνάμε από κόσκινο και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας πολύ καλά.

Βάζουμε την πουτίγκα σε ένα καραμελωμένο ταψί και το βάζουμε στη φωτιά σε μπεν-μαρι.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails