Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Κεφτέδες με ψιλοκομμένο κοτόπουλο

Υλικά

4 φλυτζάνια καλαμποκάλευρο

1 φλυτζάνι αλεύρι

2 αυγά

1 μέτριο κρεμμύδι

3 σκελίδες σκόρδο

μαϊντανός ψιλοκομμένος

1 πρέζα αλάτι

πιπέρι

1 κιλό στήθος κοτόπουλου

2 ποτήρια ζωμός κότας

Οδηγίες

Βράζουμε το στήθος κοτόπουλου, αφήνουμε να κρυώσει και το ψιλοκόβουμε αρκετά καλά.

Προσθέτουμε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, τα αυγά, το κρεμμύδι τριμμένο, το σκόρδο λιωμένο, το μαϊνταό ψιλοκομμένο, και το ζωμό. Ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σχηματίζουμε κεφτέδες και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

1 comentários:

  1. Ωραίος τρόπος να χρησιμοποιήσουμε το στήθος κοτόπουλου που κανένας δεν προτιμά και συνήθως μένει στο σπίτι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails